IngerAtLake
IngerAtLake-mobil

Utbildning & föreläsningar

Hälsa är det viktigaste vi har i våra liv!

Utan en bra hälsa stannar våra liv. Grunden till en bra hälsa handlar om hela dig och ditt liv och hur du påverkas utav alla val som du gör varje dag, varje minut. Hälsan är grunden till allt, du kan uträtta under när du upplever att du mår bra.
- det vill säga att finna en sund balans i ditt liv.

Ayurvedans tre budord

  • Mat ”mat är din medicin”
  • Livsstil ”livsstilen bör utformas efter de element som är dominerande hos dig”
  • Tankar ”tanken sympati är startpunkten på ett positivt flöde”

Homeopatin behandlar dig.

När en människa utsätts för en stor psykisk påfrestning sker också en förändring i hjärnan i ett specifikt område. När vi befinner oss i denna läknings fas är det vanligt med smärtor, vi återhämtar oss för det mesta inom loppet av några veckor om processen får ha sin naturliga gång. Det är här den homeopatisk behandlingen är så fantastisk, homeopaten tittar på helheten utav dina problem och hittar lösningen, en läkning börjar nu att ske i din kropp utav det homeopatiska läkemedlet som homeopaten rekommenderar.

Oneness

Oneness handlar om dig och hur du möter dig själv på ett djupare plan. När du finner din egen väg till ditt inre börjar en läkning i din kropp och du får möta dig själv och se både det negativa och det positiva i ditt liv. När vi finner den inre kärleken till oss själva och vågar se den, då börjar en ny fas i vårt liv, fylld med tacksamhet och vördnad till den vi är i dag.

Sacred Chambers

Sacred Chambers handlar om 15 punkter som vi kontemplerar på under föreläsningen. Dessa 15 punkter går som en röd tråd genom varandra och vi börjar inse helheten utav den vi är och varför vi inte förstår våra val som vi gör vissa gånger i livet. Här får vi uppleva kärlekens flöde till oss själva och familjen och de vi möter i våra liv, en läkning påbörjas och vi får svar på de frågor som vi har.

Workshop - den högre inteligensen

Workshop som leder oss att sätta fokus på intelligens och framgång i livet. Intellektet baseras på kunskap som anskaffas; intelligens baseras på lärande som sker i varje stund och som leder oss att sätta fokus på intelligens och framgång i livet. Lärande sker inte med ålder. Det sker när du är beredd att motta det.
Hälsa är en sammanfogad upplevelse av sinne, kropp och medvetande. Hälsa är inte bara att läka den fysiska kroppen, utan också att läka sinnet och ge näring åt medvetandet.
Hälsa är en resurs i det vardagliga livet, inte bara en målsättning i livet.

Du blir vad du tänker, tror och ser.

Kontakta mig

Inger Agnar-Andersson

Tallmostigen 18
842 33 SVEG

Telefon
0731-804401

Epost
info@agnar.nu

Senast från bloggen

Inger på Facebook