Homeopatins kraft

Högt blodtryck & stress

Klienten ringde. Semestern hade börjat för henne. Hon var stressad och hade börjat få högt blodtryck. Ville beställa en tid hos mig. Jag svarade att det inte behövdes, för detta var något som hon fick utav sin inre stress inför semestern. Gör så här, sade jag till henne, gå ut i skogen och sätt dig vid en plats där du trivs och börja meditera. Gör det inte svårare än det är. Sitt i lugn och ro och lyssna in fåglarna. Använd alla dina sinnen och stanna där en stund. Gör detta över tid, så skall du få se att ditt blodtryck kommer att gå ner mycket snabbt. Hon har nu lärt sig att lyssna på kroppen, det är alltid viktigt att känna in vad kroppen säger. Vi har fått våra sinnen för att vi skall vårda den som ett litet barn. Lyssna, och åter lyssna.

Besvärlig urinvägsinfektion

En klient kommer till mig efter att hon hade blivit resistent mot tre olika penicillinkurer. Drabbats hårt av en svårläkt urinvägsinfektion efter en semesterresa när hon var mycket ung. Hennes föräldrar tog henne till mig och vi började behandla med homeopatiskt läkemedel. Allt gick mycket snabbt och bra. Idag fullt frisk efter de svåra urinvägsinfektionerna som även hade drabbat hennes njurar.

Ofrivillig barnlöshet

Klienten kom till mig genom rekommendationer. Efter många år utan barn ville hon och hennes man ha barn, hon hade epilepsi och åt medicin för detta. Men homeopatin och dess fina energier löste även detta problem, hon och hennes man fick barn, i dag finns mera barn i familjen. Hela familjen flyttade till annan ort, så det hände mycket under den homeopatiska behandlingen. Hon trivdes inte på sitt arbete så det var många andra faktorer som också påverkades under behandlingen till det bättre. Det är fantastiskt att få vara med om dessa mirakel som händer hela tiden i människors liv.

Svårbehandlad herpes

Äldre kvinna sökte min hjälp för vaginal herpes, hade kontakt med sjukvården och läkare inom detta område, hade inte blivit bra, jag erbjöd mina tjänster för denna kvinna och berättade för henne hur underbart den homeopatiska behandlingen skulle vara för henne. Efter en kort tid med homeopatisk medicin var denna kvinna frisk och fri från sina besvär. Homeopatin har gjort många mirakel under mina år och det är helt fantastiskt att få vara en del utav detta.

Obalanser skapade håravfall

En kvinna med håravfall och trasslig uppväxt med obalanser som börjat redan mycket tidigt i hennes liv. Pengar var också ett problem för henne genom att hon inte fick något arbete. Hennes man hade ett mycket bra arbete med hög inkomst. Stöttade och sporrade sin fru att gå i behandling hos mig. Resultatet lät vänta på sig, då hennes obalanser satt mycket djupt. Men jag lyckades efter tid få henne balanserad, tro på sig själv. Hennes hår började komma sakta tillbaka och självkänslan växte sig starkare. Bekymren med pengar tog också en annan vändning till det positiva. Ringde mig och berättade att allt hade ordnat sig.
Vi är även en spegelbild till våra barn. I det här ovan beskrivna fallet fick även ett av parets barn håravfall. Trivseln på skolan var inte den bästa, mobbad. Familjen flyttade till annan ort och behöll kontakten med mig. Jag kontaktade dottern och sände homeopatisk medicin som gav resultat. De har nu alla börjat ett nytt liv och mår bra.

Svår näsblödning

En man drabbades av svår näsblödning, gång efter gång. Fick ingen hjälp i den Svenska sjukvården. De visste inte vad de skulle göra, berättade hans fru för mig. Jag skickade med medicin med hustrun och bad om en hälsning till maken, att näsblödningen kommer att försvinna snabbt. Han tog sin homeopatiska medicin och näsblödningarna upphörde.