Homeopatins och healingens kraft

Högt blodtryck & stress

Klienten ringde. Semestern hade börjat för henne. Hon var stressad och hade börjat få högt blodtryck. Ville beställa en tid hos mig. Jag svarade att det inte behövdes, för detta var något som hon fick utav sin inre stress inför semestern. Gör så här, sade jag till henne, gå ut i skogen och sätt dig vid en plats där du trivs och börja meditera. Gör det inte svårare än det är. Sitt i lugn och ro och lyssna in fåglarna. Använd alla dina sinnen och stanna där en stund. Gör detta över tid, så skall du få se att ditt blodtryck kommer att gå ner mycket snabbt. Hon har nu lärt sig att lyssna på kroppen, det är alltid viktigt att känna in vad kroppen säger. Vi har fått våra sinnen för att vi skall vårda den som ett litet barn. Lyssna, samt lär av dina sinnen. Hos Agnar Homeopati  i Sveg i Härliga Härjedalen, får du nycklarna till ett fantastiskt liv som du lever med passion i allt det du gör. Här tar vi hand om dig. Ditt liv skall bestå utav mirakel.

Besvärlig urinvägsinfektion

En klient kommer till mig efter att hon hade blivit resistent mot tre olika penicillinkurer. Drabbats hårt av en svårläkt urinvägsinfektion efter en semesterresa när hon var mycket ung. Hennes föräldrar tog henne till mig och vi började behandla med homeopatiskt läkemedel. Allt gick mycket snabbt och bra. Idag fullt frisk efter de svåra urinvägsinfektionerna som även hade drabbat hennes njurar, homeopatin skapar oändliga möjligheter för varje människa. Homeopaten behandlar alltid dig och ser dina symtom. Symtomen visar en del utav din obalans, sedan hjälper homeopaten att finna kärnan på djupet utav dina besvär. 

Ofrivillig barnlöshet

Klienten kom till mig genom rekommendationer. Efter många år utan barn ville hon och hennes man ha barn, hon hade epilepsi och åt medicin för detta. Men homeopatin och dess fina energier löste även detta problem, hon och hennes man fick barn, i dag finns flera barn i familjen. Hela familjen flyttade till annan ort, det hände mycket under den homeopatiska behandlingen.  Min klient trivdes inte på sitt arbete så det var många andra faktorer som också påverkades under behandlingen till det bästa.  Det är fantastiskt att få vara med om dessa mirakel som händer hela tiden i människors liv. Homeopatin ser alltid dig och helheten på dina symtom.

Svårbehandlad herpes

Kvinna sökte min hjälp för vaginal herpes, hade kontakt med  den Svenska sjukvården samt läkare inom detta område. Jag berättade för henne hur underbar den homeopatiska behandlingen skulle vara för henne. Efter en kort tid med homeopatisk behandling, blev kvinnan frisk, är i dag helt frisk från sin herpes. Homeopatin har gjort många mirakel under mina år och det är helt fantastiskt att få vara en del utav detta. Homeopaten behandlar alltid dig och dina symtom, ser helheten hos dig. Den mest ekologiska,  kallas nu för nu tidens behandling, samt framtidens medicin.

Obalanser skapade håravfall

En kvinna med håravfall och trasslig uppväxt med obalanser som börjat redan mycket tidigt i hennes liv. Pengar var också ett problem för henne genom att hon inte fick något arbete. Hennes man hade ett mycket bra arbete med hög inkomst. Stöttade och sporrade sin fru att gå i behandling hos mig. Resultatet lät vänta på sig, då hennes obalanser satt mycket djupt. Men jag lyckades efter tid få henne balanserad, tro på sig själv. Hennes hår började komma sakta tillbaka och självkänslan växte sig starkare. Bekymren med pengar tog också en annan vändning till det positiva. Ringde mig och berättade att allt hade ordnat sig.
Vi är även en spegelbild till våra barn. I den här berättelsen fick även ett av parets barn håravfall. Trivseln på skolan var inte den bästa, mobbad. Familjen flyttade till annan ort och behöll kontakten med mig. Jag  sände homeopatisk medicin som gav fantastiska resultat. De har nu alla börjat ett nytt liv och de lever i harmoni. Homeopatin öppnar dörrar för varje klient i oändlighet.

Svår näsblödning

En man drabbades av svår näsblödning, gång efter gång. Fick ingen hjälp i den Svenska sjukvården. De visste inte vad de skulle göra, berättade hans fru för mig. Jag skickade med medicin med hustrun och bad om en hälsning till maken, att näsblödningen kommer att försvinna snabbt. Han tog sin homeopatiska medicin och näsblödningen upphörde. Homeopatin är fantastisk på akuta samt kroniska sjukdomar. Nu tidens behandling, framtidens medicin homeopatin.

Healing på distans

Den healing som jag använder som mitt verktyg i mitt företag har fått fantastiska resultat under väldigt många år, på olika ställen i världen.

Det kom ett meddelande till mig på min telefon. Denna kvinna hade åkt till Indien och var där på behandling, en ayruvedisk behandling. Hennes ord i mailet löd. Snälla Inger vad skall jag göra, jag vet att du kan hjälpa mig, men jag är i Indien.

Hon hade drabbats utav svår urinvägsinfektion, de ville nu sätta in medicin från läkare. Hon kontaktade mig för det ville hon inte använda, inga kemiska mediciner. Kan du göra något jag vet att du befinner dig i Sveg i Härliga Härjedalen i Sverige och jag befinner mig i Indien, hur kan du hjälpa mig med detta.

Jag sade till henne, nu löser vi detta med min distans healing som jag också använder i mitt företag, det är ett utmärkt verktyg, när någon kontaktar mig på andra sidan världen. Jag sade till henne att lägga sig ner på sin säng, jag började då min distanshealing, som ni vet alla så handlar det om energier. Allt kändes bra att sända, en fantastisk kraft i detta verktyg. Nästa morgon hade jag ett mail på min telefon. Jag är helt botad från min svåra urinvägsinfektion, hon hade haft väldiga plågor samt svårt att gå, jag har gråtit och varit så ledsen, men då kom jag på att tänka på dig och det du gör, jag vet sedan tidigare att det du gör är fantastiskt.

Men jag todde inte att det var så här bra.

Det jag gör har hjälpt väldigt många människor i andra länder. Jag arbetar i dag runt hela världen och sänder min distanshealing. Ett underbart verktyg som jag har i mitt företag Agnar Homeopati i Sveg i Härliga Härjedalen. Tacksam för allt som jag får vara med om i mitt företag som homeopat och healer samt föreläsare, nu läser jag hos Terry Evans och är snart utbildad medium.