Friskvård Hälsa

Mina föreläsningar tar upp helheten och belyser ett flertal aspekter såsom kroppen, hälsan, själen och det andlig. Meningen är att vi skall känna glädje, energi och kärlek till oss själva och andra människor- det vill säga finna en sund balans i livet.

Hälsa är ett vitt begrepp, vi måste gå mycket djupt för att förstå vad en bra hälsa innebär. Hälsan är grunden till allt, du kan uträtta under när du upplever att du mår bra!

Det är möjligt att hålla sig frisk!

Med rätt kost och livsstil. Våra kroppar har fantastiska befogenheter för självläkning och förnyelse. Ben åter absorberas i kroppen och förnyas, brosket i lederna slits, bryts ner men förnyas samtidigt, membran och andra celler bryts ner och ersätts, även i mogen ålder.

För att förhindra och vända många av de kroniska/degenerativa sjukdomar som drabbar oss bör du ändra din livsstil. Eftersom stress överaktiverar hjärnan, resulterar det i en frisättning av adrenalin samt kortisol i kroppen vilket bidrar till att sjukdomar får fäste.

I dag vet vi att det är nödvändigt att arbeta förebyggande för att uppnå hållbara resultat och skapa en bra hälsa. Hälsa är en färskvara som kräver kontinuerligt underhåll. Det handlar om vad vi gör här och nu, varje dag!

I mina föreläsningar fokuserar jag på hur man kan få en bra hälsa utan att använda traditionella mediciner.
Hur får man balans i sitt liv och en bra hälsa?
Vilken kost passar mig?
Vilken aktivitet passar min livsstil?
Jag har arbetat med frisk vård i ca 20 år och sedan åtta år, utbildar jag mig kontinuerligt i Indien för att föra fram den kunskapen här i Sverige. Du behöver bara en dag för att påbörja en förändring hos dig – det kan vara vilken dag som helst.

Friskvårdsföreläsningar

Det handlar om dig!

Hur kan du nå dina hälsomål?

Du måste börja med dig själv för att få en bra hälsa.

På mina kurser och i mina föreläsningar visar jag vägen dit...