Friskvård Hälsa

Mina behandlingar samt föreläsningar, tar upp helheten och belyser ett flertal aspekter såsom kroppen, hälsan, själen och det andlig. Meningen är att vi skall känna glädje, energi och kärlek till oss själva och andra människor- det vill säga finna en sund balans i livet. Din inre värld är det viktiga den påverkar din yttre värld. Om du inte lever ett liv som handlar om att attrahera det du vill ha i ditt liv, kommer inte det att ske.  Det handlar om passion i det du vill göra. Agnar Homeopati hjälper dig att få en utbildning som är anpassad för dig. Mina kurser utbildar dig och de behov som du söker i ditt liv, för att finna din passion, här i livet.

 Hälsan är grunden till allt, du kan uträtta under när du upplever att du mår bra!

Det är möjligt att hålla sig frisk!

Med rätt kost och livsstil. Våra kroppar har fantastiska befogenheter för självläkning och förnyelse. Vår inre värld speglar vår yttre värld. 

Eftersom stress överaktiverar hjärnan, resulterar det i en frisättning av adrenalin samt kortisol i kroppen vilket bidrar till att obalanser får fäste.

Vi ser nu hur den psykiska  ohälsan ökar i vårt land Sverige

Hälsa är en färskvara som kräver kontinuerlig underhåll. Det handlar om passion till det vi gör, här och nu. 

I mina behandlingar samt föreläsningar, fokuserar jag på hur man  får en bra hälsa.
Hur du får balans i ditt liv, i din inre värld som tar dig med till att skapa en yttre värld som är fylld med passion och mirakel.


Jag har arbetat med frisk vård i ca 25 år och sedan 11 år tillbaka, utbildar jag mig kontinuerligt i Indien. Jag för nu  fram min kunskapen om ett bättre liv, ett liv som innehåller passion för det man är här för att uträtta.

Friskvårdsföreläsningar

Det handlar om dig!

Hur kan du nå dina hälsomål?

Du måste börja med dig själv för att få en bra hälsa.

På mina kurser och i mina föreläsningar visar jag vägen dit...