Andlig utveckling

Oneness, Enhet ett högre medvetande

Oneness, Enhet ger oss möjlighet att ansluta oss med det vi saknar, vårt Högre själv, vilket ger oss möjligheten att uppleva strörre frid för att fullfölja vårt livs syfte.

Varje människa här på jorden, förtjänar det här tillståndet. Att uppleva livet från ett vackert, glädjefyllt, sant tillstånd.

Jag studerar i Indien på O&O Academy där de bästa lärorna leds utav två fantastiska ledare Preethaji samt Krishnaji, detta sker i Indien. Jag har under 10 år studerat där och fortsätter med att höja mitt medvetande, jag lever i ett vackert tillstånd i dag.

Många frågar sig varför är livet så svårt! varför är jag så besviken, varför känner jag smärta, varför mår jag inte bra, mina relationer fungerar inte bra.

Vi måste då fråga oss vad är det som händer i min inre värld. Den påverkar din yttre värld också.  Du måste leva i ett vackert tillstånd för att uppleva att du mår bra. Du måste få ett uppvaknande till ett högre medvetande, där du attraherar människor, de människor du skall möta i ditt liv. Som en kärleksfull människa, en kärleksfull lärare, en fantastik  ledare, då skapar du själv ditt fantastiska liv.

Jag har fantastiska nycklar i mitt företag Agnar Homeopati i Sveg. Som Homeopat med en utbildning inom mitt område när det gäller hälsan, läkande utav alla relationer, att kunna se helheten, från ett högre medvetande, genom homeopati, healing, meditation,  får ditt liv en mening, ett liv där du attraherar andra människor in i ditt liv. Det är detta mitt företag arbetar med. Mitt liv handlar i dag om att leva i ett vackert tillstånd.

Mina föreläsningar skapar oändliga  möjligheter för dig att få leva i ett vackert tillstånd, du förtjänar det bästa.

Varmt Välkommen.
Inger